Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Denizli : Son Dakika Denizli Honaz Da Korkutan Deprem Son Depremler Son Dakika Haberler Milliyet _ Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Denizli : Son Dakika Denizli Honaz Da Korkutan Deprem Son Depremler Son Dakika Haberler Milliyet _ Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi.. Pazar akşamı da ankara 4,5 büyüklüğünde bir depremle sarsılmıştı. Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması.

Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Denizli, acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Son dakika › güncel › denizli'de bir deprem daha meydana geldi! İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Denizli Ve Erzincan Da Korkutan Deprem Son Dakika Haberler
Son Dakika Denizli Ve Erzincan Da Korkutan Deprem Son Dakika Haberler from isbh.tmgrup.com.tr
Son dakika gelen bilgilere göre; Bölgeden haberi aktaran muhabirimiz, merkezde depremin hissedildiğini aktardı. Afad'dan yapılan açıklamada, acıpayam ilçesinde saat 03.41'de, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Isparta, denizli, burdur, antalya, bursa, i̇zmir, afyonkarahisar'da da hissedilen depremde birçok bina yıkıldı. Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. .rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü deprem verilerine göre denizli'nin çardak ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması. Denizli'de sabah saatlerinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizlide şiddetli deprem meydana geldi. Tv100 26 kasım 2019 23:11 son güncelleme: Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi. Ege bölgesi'nde yer alan denizli'de yerel saatle 14.25'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Bundan 6 dakika öncesinde ise 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Denizli'nin pamukkale ilçesinde saat 09:30'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, acıpayam ilçesinde saat 03.41'de, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.

Denizli'den son dakika haberi geldi. Denizli'de sabah saatlerinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Edinilen bilgilere göre bölgede hissedilen korkutan bir deprem meydana geldi. Son depremler vatandaşları iyice korkutmaya başladı.

Son Dakika Denizli De Korkutan Deprem Son Depremler
Son Dakika Denizli De Korkutan Deprem Son Depremler from iaysr.tmgrup.com.tr
Tv100 26 kasım 2019 23:11 son güncelleme: İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, acıpayam ilçesinde saat 03.41'de, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre bölgede hissedilen korkutan bir deprem meydana geldi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Isparta, denizli, burdur, antalya, bursa, i̇zmir, afyonkarahisar'da da hissedilen depremde birçok bina yıkıldı. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre denizli'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Birçok evin hasar gördüğü deprem birçok ilde hissedildi. 2021.07.25 10:42:09 38.9777 26.0212 18.8 Isparta, denizli, burdur, antalya, bursa, i̇zmir, afyonkarahisar'da da hissedilen depremde birçok bina yıkıldı. Deprem aydın, antalya, muğla, burdur, uşak ve isparta'da da hissedildi. Son dakika denizli deprem haberi. #denizli muğladaki depremle sallandı #denizli deprem haberleri #denizlide deprem #muğlada deprem #son dakika denizlide deprem. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Edinilen bilgilere göre bölgede hissedilen korkutan bir deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem.

Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika gelen bilgilere göre; Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması. Son dakika denizli deprem haberi.

Son Dakika Denizli De Korkutan Deprem Son Dakika Haberler
Son Dakika Denizli De Korkutan Deprem Son Dakika Haberler from static.daktilo.com
#denizli muğladaki depremle sallandı #denizli deprem haberleri #denizlide deprem #muğlada deprem #son dakika denizlide deprem. Son dakika denizli deprem haberi. Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi. Denizli deprem haberi sayfasında en son yaşanan denizli deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika denizli deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 13 haber bulunmuştur. Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem aydın, antalya, muğla, burdur, uşak ve isparta'da da hissedildi.

Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre denizli'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Son dakika › güncel › denizli'de bir deprem daha meydana geldi! Bölgeden haberi aktaran muhabirimiz, merkezde depremin hissedildiğini aktardı. Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli vali vekili turan atlamaz, son durumu anlattı Denizli'de son dakika korkutan deprem! Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi de denizli'de meydana gelen depreme ilişkin bilgi notu paylaştı. Denizli'nin merkezefendi ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Denizli'nin pamukkale ilçesinde saat 09:30'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte 19 aralık 2020 son depremler! Son dakika habere göre, deprem i̇zmir başta olmak üzere aydın, muğla, uşak, isparta, burdur ve antalya gibi çevre illerden de hissedildi.

Denizli'nin acıpayam ilçesinde 50 büyüklüğünde deprem meydana geldi son dakika deprem. Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.