Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Homo Deus" by Joachim Retzlaff & Yuval Noah Harari # eBook PDF Kindle ePub Free

Homo Deus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Homo Deus
  • Author : Joachim Retzlaff & Yuval Noah Harari
  • Release Date : January 05, 2019
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 5201 KB

Description

"Briljanta spekulationer om framtiden ... En storartad bok."
SvD
"Utmanande och tankevÀckande"
Bill Gates
Under det senaste Ärhundradet har mÀnniskan lyckats göra det omöjliga. SvÀlt, krig och sjukdomar har förvandlats frÄn obegripliga naturkrafter till problem som faktiskt gÄr att hantera. Idag Àr det fler som dör av för mycket mat Àn för lite, det Àr fler som dör av hög Älder Àn av smittsjukdomar och sjÀlvmord Àr en vanligare dödsorsak Àn krig och terrordÄd tillsammans.
FrÄgan Àr bara vad som ska ersÀtta krigen och svÀlten som mÀnsklighetens huvudfokus. Vilka framtidsprojekt, drömmar och mardrömmar kommer att prÀgla vÄr vÀrld under Äterstoden av 2000-talet?
Yuval Noah Harari har hyllats av lÀsare och kritiker vÀrlden över för sitt avvÀpnande och samtidigt djupt belÀsta sÀtt att skildra mÀnsklighetens historia. I Homo Deus fortsÀtter han den utforskning av vÄra grundlÀggande villkor som pÄbörjades i föregÄngaren Sapiens - men nu riktar han sökarljuset mot mÀnsklighetens framtid.
Homo Deus gÄr pÄ djupet i Àmnen som dödens avskaffande, introduktionen av artificiellt liv och varför vi mÀnniskor strÀvar efter att förvandlas till gudar. Det Àr en fascinerande bok som dyker rakt in i mÀnsklighetens stora och omöjliga ödesfrÄga: Vart Àr vi pÄ vÀg?
Yuval Noah Harari (född 1976) har doktorerat i historia vid University of Oxford och undervisar vid Hebreiska universitetet i Jerusalem. Hans bok Sapiens blev en enorm internationell succé och har sÄlts till över 30 lÀnder.
ÖversĂ€ttning: Joachim Retzlaff
"UnderhÄllande och tankegymnastisk lÀsning ... nÀr författaren Àgnar sig sin speciella blandning av evolution, teknikhistoria och idéhistoria kan han briljera med snabb klarhet och pedagogisk kraft ... Man tar en paus i lÀsningen, ler, och kÀnner den vilda kraften i mÀnniskohjÀrnan svisha förbi alldeles intill. Och sÄdana lÀsupplevelser Àr ju minst halva grejen med denna typ av bok ... imponerande och lÀrdomspackade bok."
Per Andersson, SVT Kulturnyheterna
"Att i tider av fake news och facebook truths fÄ lyssna till nÄgon som sansat, sakligt och intelligent desillusionerar snarare Àn illusionerar finner mÄnga vara en lisa ... LÀsningen Àr lika oavbrutet fascinerande ... Harari Àr inte enbart en intressant tÀnkare, han Àr ocksÄ en god författare och pedagog som vet att vÀlja bland bilder och exempel ... Hararis böcker inger kÀnslan av att fÄ lyssna pÄ nÄgot förbjudet, lÄngt bortom populism och Äsiktsdrev. BÄde trots och genom att de skapar en sÄdan existentiell svindel hos lÀsaren Àr de synnerligen svÄra att lÀgga ifrÄn sig."
Kristian Fredén, BorÄs Tidning
"Vad kommer vi mÀnniskor att pyssla med i framtiden nÀr vi utrotat svÀlt, sjukdomar och en sisÄdÀr nÄgra miljarder oskyldiga djur? NÀr robotarna knyckt jobben? NÀr sjÀlen bara Àr en algoritm bland andra? Historikern Yuval Noah Harari, som lÄg bakom mÀsterverket Sapiens, snÀrjer oss pÄ nytt med Homo Deus: en kort historik över morgondagen som argumenterar för att mÀnniskan rentav kommer att uppgradera sig sjÀlv till Gud. Kuslig och helt omistlig lÀsning."
Jenny Lindh, M-magasin
"LÀsning som gör en pÄ gott humör. Med Harari Àr morgondagen definitivt en annan dag."
Kenneth Gysing, Femina
"NÀr jag lÀser Harari tÀnker jag ibland att det Àr som att sitta pÄ ett moln lÄngt ovan jord och se pÄ vad som hÀnder nere pÄ jordklotet genom en kikare ... oavbrutet spÀnnande och fascinerande. Man behöver inte hÄlla med om allt, men man utmanas hela tiden under lÀsningen."
Inger Alestig, Dagen
Homo Deus kommer att chocka dig. Den kommer att underhÄlla dig. Framför allt kommer den att fÄ dig att tÀnka pÄ ett sÀtt som du aldrig gjort förut.
Daniel Kahneman, författare till TÀnka, snabbt och lÄngsamt


Books Free Download "Homo Deus" PDF ePub Kindle